spacer.png, 0 kB

Fő menü

Visszahívás kérése

Kérjük adja meg az adatokat

Küldés... Köszönjük! Failed!

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Online Marketing - Webdizájn

Szeretne Ön is több vásárlót, nagyobb bevételt és extra profitot? Gondolt Ön már az Internet nyújtotta lehetőségekre? Lehetséges, hogy már van weboldala de úgy érzi felesleges kiadás volt csupán?

Mi megadjuk a válaszokat és segítünk orvosolni az esetleges hiányosságokat cége online marketingstratégiájában. Igen, nem csupán a weboldalának tartalmát vizsgáljuk át de a teljes koncepciót, amire alapozva Ön igyekszik befogni cége vitorlájába az internet adta lehetőségeket. A határtalan lehetőségk tárháza úgy tűnhet, csak egy karnyújtásnyira van! Vegyünk egy domain nevet, kérjük meg a legjobb barátunk unokatestvérét, hogy dobjon össze egy oldalt vagy már egy webshopot, esetleg vásároljunk egy diáktól előtelepített webshopot aki különben is minden nap küld nekünk erre ajánlatot? Mindez elég egyszerűnek tűnik, csak amikor használni szeretnénk új szerzeményünket szembesülünk a problámával, mit is kezdjünk mindezzel? Elég hamar olyan érzésünk támadhat, mintha kaptunk volna egy kis magánrepülőgépet amit nem tudunk vezetni, nincs benne üzemagyag sem kiszolgáló személyzet a felkészítéshez és javításokhoz. Gyakorlatilag hasznavehetetlen.

Az internetes marketing egyszerű és könnyű!? A jó hír, hogy igen az. A rossz hír, hogy nagyon, nagyon sok időt igényel a megvalósítása annak aki most készül élete vagy cége első weboldalát esetleg webshopját megépíteni. Minden ehhez szükséges információ és baráti segítség rendelkezésre áll az Interneten de azt nem elég olvasni, érteni is kell. A másik fontos kérdés, amit Önnek is fel kell tennie, hogy megéri-e a technológia elsajátítására fordított idő pénzbeli értéke vagy inkább érdemesebb egy normál összeget, hogy mindezt megtervezzék, megvalósítsák és karbantartsák? Így Ön továbbra is a munkájára koncentrálhat mialatt az internetes stratégia hamarabb működésbe léphet ami gyorsabb megtérülést eredményez mint ha mindezt Ön egyedül valósította volna meg.

A stratégia nem merül ki a weboldalban, ez egy komplex rendszer kell legyen mely a kereső oldalak által megjelenített eredményeknél indul, a weboldalán vagy webshopján halad keresztül mindaddig míg a vevő kiválasztja a neki tetsző árut vagy szolgáltatást és elégedetten távozik a pénztártól hátrahagyva az Ön profitját! Vagyis majdnem itt végződik, mert az ügyfél aki épp vásárolt akár a legjobb, visszatérő ügyféllé is válhat! Ehhez azonban további átgondolt folyamatokra van szükség úgy mint vásárlások nyomonkövetése, aktív kommunikáció az akciókról és visszatérő vásárlóknak nyújtott előnyökről. Mindez egyre több elégedett, visszatérő vevőt és profitot eredményez.

Pontosan ezt javasoljuk, mikor Internetes Marketing Stratégia tervező szolgáltatásunkat ajánljuk mely tartalmazza:

  • Internet Marketing Stratégia megtervezése, egyedileg az Ön vagy cége termékére / szolgáltatására építve a célközönség pontos meghatározásával
  • megkeressük a rendelkezésre álló legjobb eszközöket a potenciális ügyfelek elérésére
  • az eszközök és folyamatok gyakorlati megvalósítása, weboldal, webshop, hírlevelek, facebook és más közösségi oldalak létrehozása
  • minden eszköz étrehozásánál és alkalmazásánál figyelembe vesszük a kereső robotokra való optimalizálást az első oldalra való felkerülés érdekében
  • lehetséges további megállapodásként a rendszer hátterét folyamatosan karbantartjuk a maximális biztonság elérése és megtartásáért.

Szolgáltatási díjaink kiváló ár / érték arányt képviselnek és az első éves tartalomszolgáltatási (hoszting) díjat mindíg tartalmazza a weboldal elkészítési összege.

Weboldal készítési díjaink 50 000 HUF + Áfa összegnél kezdődnek, mely tartalmaz egy személyre módosított sablont, domaint és az első éves hoszting díjat. Egyedi sablon, további funkciók emelik a költségeket azonban segítségükkel több potenciális ügyfél elérése válik lehetővé, ami több profitot eredményez.

Webshop készítését 100 000 HUF + Áfa díjtól vállaljuk, mely tartalmazza a személyre módosított webshop sablont, domaint és az első éves hoszting díjat. A webshopot teljes eladási és postázási konfigurációval valamint egy minimális kezdő árukészlettel adjuk át. További áruk hozzáadását az üzemeltető a minták alapján el tudja végezni de megegyezés szerint mi végezhetjük a bolt üzemeltetését is.

Karbantartási díjunk 5000 Ft + Áfa / hónap / weboldal összegnél kezdődik mely 1 munkaórát tartalmaz. Ez általánosan tartalmazni szokta a megjelent biztonsági frissítések telepítését a háttér rendszeren valamint szövegek , menük és képek hozzáadását vagy cseréjét. Részletes karbantartási ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérje az első árajánlat részeként.

Bármely további információért kérjük írjon nekünk kérjen visszahívást!

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB