spacer.png, 0 kB

Fő menü

Visszahívás kérése

Kérjük adja meg az adatokat

Küldés... Köszönjük! Failed!

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kereső Optimalizálás

A kereső optimalizálás, vagy csak egyszerűen SEO (mint Search Engine Optimization) mindenki számára az egyik legfontosabb tevékenység, mely segítségével megjelenünk potenciális új vásárlóink felé valamint erősítjük kapcsolatunkat meglévő ügyfeleinkkel. Évekkel ezelőtt elegendő volt az oldalunk címét nagyon sokszor feltölteni különböző kereső oldalakra, manapság viszont a mesterséges intelligenciával felruházott kereső robotok révén sokkal bonyolultabb lett ez a folyamat.

Egyik oldalról komplexebb és komplikáltabbá vált ugyanakkor egyszerűbbé is. A kereső robotok matematikai szabályok szerint végzik munkájukat. Ennek köszönhetően a kimeneti eredmény meghatározható a bemeneti adatok által. A kulcs, hogy odafigyeljünk az említett a megfelelő bemeneti adatokra. Ilyen könnyű lenne? Igen is és nem is mert a bemeneti adatok az Ön weboldalának felépítését és tartalmán alapulnak.

Ezt figyelembe véve az Ön oldalának tartalmát már eleve úgy hozzuk létre, hogy amennyire csak lehet megfeleljen a kívánt bemeneti értékeknek. Emellett az általunk használt keretrendszer kimondottan a kereső robotok kedvében lett írva, hogy a weboldal kódja a lehető legjobb formában legyen nekik bemutatva. Ön joggal teheti fel a kérdést "ha mindez a tartalomról és a bemeneti paraméterekről szól úgy én is meg tudom csinálni..."! Valóban, ez olyan dolog amit mindenki a saját weboldalával, webshopjával meg tud tenni. Azonban egy egy hosszabb folyamat és a ráfordított idő pénzbeli összegben kifejezve már nem biztos, hogy megéri ha mindezt Ön saját maga végzi. Mindez halmozottan igaz, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy soha véget nem érő folyamat. A versenytársak ugyanúgy igyekeznek a Google, Bing és Yahoo valamint más keresők első oldalára kerülni ezért mindíg figyelni kell a helyezéseink állásait és késznek kell lennünk beavatkozni ha azok romlani kezdenek. A kereső optimalizálásért fizetett összeg nem csupán a tudásért való bérleti díjat jelenti, de az erre fordított időt és az elért pozíció megtartásáért való folyamatos készenlétet is. Vannak ugyan trükkök amikkel átmenetileg gyorsan az első oldalra kerülhetünk, de ez egyre kevésbé tartós állapot amit egyre hosszabb büntetésből történő hátrasorolás követ. Ezért ajánljuk a hosszútávú, lassabb de biztosabb stratégiát.

A keresőoptimalizálási díjaink az alábbi feltételektől függenek:

  • A tartalom mekkora része szorul optimalizálásra vagy teljes újraírásra
  • Milyen és hány versenytárssal kell megbirkózni míg a kívánt eredmény megmutatkozik
  • Mely országra koncentrál az Ön üzlete
  • Milyen technikai háttere van az Ön weboldalának

Ingyenes, megosztott képernyőn keresztüli megbeszélést biztosítunk, melynek során bemutatjuk a weboldalt egy kereső robot szemszögéből és javaslatot teszünk az optimalizálsi lépésekre. Az eredmény alapján adott árajánlat elfogadása után azonnal elkezdjük a munkát, hogy minnél előbb az első oldalon láthassa weboldalát Ön és számos potenciális és meglévő ügyfele.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB